Архив

Подешавања филтера
Наслов
Опис
Број догађаја
Поднаслов/и
Текст
Датум
Кључне ријечи
Slika 613
УЧЕНИЦИ СА СВЕТОСАВСКИМ ПОХВАЛАМА 2021

За будућност имам много планова, али моја највећа жеља је да људи запамте моје име. Овај издвојени цитат из много текстова које су послали наши најбољи ђаци о себи, својој мотивацији да буду добри и својим плановима за будућност, треба да буде њихов и наш мото за 2021. годину, али и за будућност! Умjесто њихових слика ове године, обратите пажњу на њихове ријечи јер су ријечи битне; ако оне имају снагу, очекујте добре, ваљање и праведне поступке од младих људи који вам се овако представљају. Уживајте у изјавама најбољих међу најбољима наше школе! Срећно, ђаци, и само напријед!

27.01.2021.

Slika 602
Хармонични живот

Човјек може цијели живот живјети лијепо само ако воли. Љубав рађа лијепо а оно је толико небеско и толико чудесно да је непресушни извор мишљењу, знању. Милка Мандић, професорица Музичке културе у нашој школи се препустила небеском плаветнилу, који се удобно излило у њено око како би непрестано заједно са њом путовало кроз живот шапутало јој савршену музику сфера и помогло јој да гимназијски ученици буду мусикоси, како их је видио антички дух, младе особе којима није познат само музички језик већ се ради о добро образованим личностима.

10.09.2020.

Slika 109
Матура на посебнији начин

,,Због епидемиолошке ситуације генерација 2016-2020 неће имати прилику прославити матурско вече у Банск...'', станите, да ли се матуранти могу опростити једни од других на један други, посебнији начин?

29.07.2020.