Акција "Поспремање града"

У суботу 28. септембра 2019. године Тим за мале интервенције, уз подршку Градске управе, организовао је акцију поспремања града, а ученици програма Међународне матуре (ИБ диплома програма) ЈУ Гимназија Бања Лука одазвали су се у значајном броју.

Догађај број: 27
Волонтери свих узраста, међу којима су били и ученици наше школе, били су подијељени у пет тимова са различитим циљевима као што су: монтирање новог и поправљање оштећеног мобилијара, чишћење урбане опреме, уклањање неисправне и неадекватне опреме и слично. Тимови су дјеловали у улицама Бана Милосављевића и Веселина Маслеше, те на Тргу Крајине и на потезу од Народног позоришта Републике Српске па до Тржнице.
Ученици наше школе су вриједно радили у различитим тимовима и за њихов рад и труд похвалили су их координатори тимова. Ово је само један од пројеката који је планиран од стране Тима за мале интервенције. Ми очекујемо да ће ученици ИБ-ја и у будућности учествовати у овим акцијама са једнаким ентузијазмом како бисмо наш град заједно учинили бољим мјестом.
Катарина Чобић, ИБ1
Постављено: 03.09.2019.
Назад на архив