Предсједница Републике Српске, Жељка Цвијановић, додијелила је одликовања и нашим гимназијалцима

Дана 9. 1. 2020. године, ученици Гимназије Бања Лука, који су се такмичили на Међународној олимпијади метропола у Москви, били су позвани да присуствују свечаности у Предсједничкој палати, поводом обиљежавања Дана Републике.

Догађај број: 67
Представницима наше школе Марку Јојићу, Сергеју Крчмару, Милици Милашиновић, Леону Косићу, Страхињи Максимовићу, Јовану Вуковићу, Марку Вучићу и Марку Димитрићу предсједница Републике Српске, Жељка Цвијановић, уручила је амблем и заставу Републике Српске за допринос општем напретку, угледу и афирмацији Републике Српске.
Ми, ученици се заиста увијек трудимо да будемо бољи из дана у дан, из такмичења у такмичење, ради нас самих и школе коју похађамо. Због тога је лијеп осјећај када наш труд буде примијећен, поготово од стране највиших институција Републике, као што је то сада био случај. На тај начин смо стекли утисак да смо дио средине која нас цијени и којој је стало до нашег успјеха, а то ће нас мотивисати да будемо још бољи у будућности. Захвални смо на указаној нам части и надамо се да ћемо пружити још повода за овакве похвале.
Милица Милашиновић ИБ1
Постављено: 09.01.2020.
Назад на архив