Хуманост на дјелу по ко зна који пут

3:0
Категорија: ИБ новост
12. децембар 2013. године

Бањалучки гимназијалци, нарочито ученици IB програма, постали су познати у цијелом граду, а и шире, по својим хуманитарним свиркама и волонтерском раду. Крајем новембра још једном је одржана хуманитарна акција прикупљања средстава за лијечење тешко обољеле дјевојчице.

Slika

У суботу, 30.11.2013. године са почетком у 20 часова, у просторијама Гимназије Бања Лука, одржан је хуманитарни концерт с циљем прикупљања средстава за помоћ шестогодишњој Викторији Арежина. Викторији је потребно 15.000 еура за операцију срчане мане у Италији.

Многи гимназијалци, али и други људи доброга срца, опет су показали своју хуманост, те је за нешто мање од  5 сати, колико је трајао догађај, продато преко 400 улазница.  Подршку малој Викторији пружили су у бендови који су наступали то вече:Logic System Disorder, Flinstonersi, Abortus, Downcast, My Last Suicide и Cronix.

Овим путем жељела бих још једном да апелујем на све хумане људе који су у могућности, да помогну малој Викторији уплатом новчаних средстава неопходних за лијечење ове дјевојчице.

 

Хелена Јавор-Ибрахимбеговић, IB

По секцијама