Седмица за нас: Дан други - Изложба фотографија

1:0
Категорија: Гимназија
6. децембар 2017. године

Како Роберт Капа каже: “Ако ти фотографије нису добре, ниси довољно близу” - баш овако било је и у уторак, 28. новембра 2017. године на другој вечери хуманитарне “Седмице за нас”, на изложби фотографија у холу бањалучке Гимназије.

Slika

Ова изложба је била ревијалног и такмичарског карактера. Осим фотографија, изложени су и ликовни радови ученика ликовне секције, које су посјетиоци могли видјети на самом улазу.            
У ревијалном дијелу изложбе фотографија учествовале су двије ученице трећег разреда - Ивана Шовљански и Ана Корићанац, а путања кроз такмичарски дио ове изложбе простирала се од хола школе до ходника на првом спрату, док су све заинтересоване њоме водиле обиљежене стрелице. Ту смо могли видјети фотографије ученика наше школе - Луке Томића и Бојана Малиновића, али и фотографа из других школа - Алексе Тркуље и Владе Кнежевића.

Стручни жири за избор најбољих фотографија чинили су: Срђан Косић, Теа Јагодић и Срђан Вујмиловић. Поред стручног жирија, сви посјетиоци су имали прилику да на излазу гласају за свог фаворита, тако да нестрпљиво очекујемо резултате који ће бит објављени у петак!

Ирена Лукач IV1
Софиа Миљатовић ИБ1

По секцијама