ПРЕДАВАЊЕ ЦИВИЛНЕ ЗАШТИТЕ У ГИМНАЗИЈИ

1:0
Категорија: Гимназија
19. фебруар 2018. године

У уторак, 6. фебруара 208. године у холу бањалучке Гимназије одржано је превдавање чланова цивилне заштите за све заинтересоване ученике и професоре.

Slika

Дана, 06.02.2018. године, у холу Гимназије одржано је предавање чланова цивилне заштите. Предавачи Марио Караџа и Александар Мајсторовић су упознали гимназијалце са радом, пројектима и значајем цивилне заштите за друштво. Предавању су присуствовали сви ученици четвртих разреда.

Истакли су да с јесени припремају наставни програм са посебним тематским лекцијама јер се цивилна заштита уводи као нови предмет у школе. Ученицима су такође представили опрему и возила различитих сектора цивилне заштите међу којима су била и нова возила  ватрогасних јединица града Бањалука.

На крају предавања господин Марио Караџа је позвао све добровољце да се учлане те на тај начин помогну својој заједници и науче како да реагују у вандредним ситуацијама. Предавања ће се одржавати суботом, једном годишње.

И овога пута гимназијалци су се у великом броју одазвали позиву и тиме показали своју зрелост, племенитост,  хуманост и храброст.

Милица Топић IV10

Моника Милановић IV11

Селма Ибрекић IV11

По секцијама