Гиманзијалци најбољи на Регионалном такмичењу из пружања прве помоћи

0:0
Категорија: Гимназија
29. мај 2018. године

У петак, 11.05.2018. године, у Градишци је одржано Регионално такмичење у пружању прве помоћи у којем су као представници категорије Омладина учествовали представници Гимназије Јована Двизац, Александра Добријевић, Ксенија Маринковић, Данило Ђукић, Алекса Ђурић и Џеннета Хајдарпашић.

Slika
У категорији Омладине, представник је била екипа Гимназије, која је освојила прво мјесто и пласирала се на Републичко такмичење.
Ученици другог и трећег разреда : Јована Двизац, Александра Добријевић, Ксенија Маринковић, Данило Ђукић, Алекса Ђурић и Џеннета Хајдарпашић обучавали су се у Црвеном Крсту Бањалука за такмичење из прве помоћи  под менторством професорице Жане Миљевић. Своје знање о пружању прве помоћи показали су на градском такмичењу однијевши прво мјесто. Освојено прво мјесто их је директно пласирало на регионаоно такмичење које се одвијало под организацијом Црвеног Крста, а реализовано је у Градишци. Прво мјесто су чланови екипе заједно са капитеном екипе Ксенијом, освојили и у Градишци те се сад са инструкторима вриједно и предано припремају за Републичко такмичење које ће се одржати на Палама 26.05.2018. Надајмо се најбољем од наших регионалних првака!
По секцијама