Конкурс за упис ученика у програм Међународне матуре - ИБ ДП

7:2
Категорија: Гимназија
12. јун 2018. године

У понедјељак, 4. јуна 2018. године, у дневном листу Глас Српске објављен је конкурс за упис ученика у програм Међународне матуре у ЈУ Гимназији Бања Лука. Све услове уписа прочитајте у наставку текста

Slika

Конкурс за упис ученика у програм Међународне матуре у ЈУ Гимназији Бања Лука расписан је у понедјељак, 4. јуна 2018. године. Ове године уписаћемо 13. генерацију бањалучких ИБеваца који ће, вјерујемо, бити једнако успјешни као и њихове колеге у претходним годинама.

Право пријаве имају сви средњошколци који су завршили 2. разред средње школе одличним или врлодобрим успјехом и имају примјерно владање.

Пријем докумената (извод из матичне књиге рођених, свједочанство 1. и 2. разреда, мотивационо писмо и пријава на конкурс) обавиће се 18. и 19. јуна 2018. године у канцеларији координатора програма Међународне матуре. 

Након пријема докумената одржаће се пријемни испит из предмета математика и енглески језик, 20. јун 2018. године са почетком у 9:00 часова у учионицама 7 и 8.

Интервју за све пријављене ученике одржаће се 21. и 22. јуна 2018. године у унапријед познатим групама, а у читаоници ИБ библиотеке.

Резултати ће бити објављени на огласној плочи школе у четвртак, 25. јуна, у 10:00 часова.

О свим даљим активностима (презентацији предмета, избору предмета и самом упису) кандидати ће бити благовремено обавијештени.

Све додатне информације можете добити позивом на број телефона: 051 216 516 или на мејл адресу: banjaluka.coordinator@gmail.com 

У прилогу овог чланка налази се конкурс са свим детаљним подацима.

Срећно и добро нам дошли!

По секцијама