Школски излет 2018: Играрије у Млинској Ријеци

0:0
Категорија: Гимназија
20. јун 2018. године

Један од посљедњих дана наставне године увијек је резервисан за једнодневни излет свих ученика Гимназије. Овога пута био је то утроак, 12. јун када су се сви ученици наше школе од првог до трећег разреда дружили и забављали у Млинској Ријеци.

Slika

Крај још једне успјешно завршене школске године, обиљежен је одласком ученика првих, других и трећих разреда бањалучке Гимназије на једнодневни излет, 12. јуна, на већ традиционално мјесто - спортско-рекреативни центар ,,Примапром Млинска Ријека'' у близини Бањалуке. Као и претходних година, овај занимљиви, а по мишљењу многих и најдражи дан у току школске године, био је пропраћен разноврсним забавним и спортским садржајем, уз изразит ангажман свих учесника. Организована су спортска такмичења у фудбалу, одбојци, кошарци, али и још једној спортској игри, коју су осмислили креативни професори, – ,,Игри без граница'', гдје су сви могли да искажу своју физичку, али и способност сарађивања са осталим такмичарима у екипи. Сви разреди који су освојили прво мјесто (фудбал - ИИИ1, одбојка – ИИ7, кошарка - И8, игре без граница ИИ1), као награду су добили корпу воћа и сокова, а затим их и несебично подијелили са осталим присутнима. Купање у базену, припремање роштиља, плесање уз разнолике музичке жанрове, прскање водом, свирање, пјевање, као и играње стоног тениса биле су још неке од активности које су употпуниле шаролик распоред  дневних активности. Такође, свим присутним професорима и ученицима у прилог су ишле и временске прилике, захваљујући којима добро расположење није нарушено ни у једном тренутку.

На овај начин завршен је још један годишњи излет у организацији наше школе и оно што је најбитније – ученици су током читавог излета показивали пристојно понашање и одличан однос према природи спортско-рекреативног центра (покупљени отпаци и чување свега што им је Центар тога дана понудио). Сада остаје нада да ће свим ученицима овај квалитетно проведен дан у природи остати у лијепом сјећању, као и да ће уживати у предстојећим љетним празницима! У галерији можете видјети неке од момената, које је објективом фотоапарата, зауставила у времену наша новинарка, Невена.

Јелена Лакета, II8

Невена Зеленика, I2


По секцијама