Психолошка секција
sekcija

Психолошка секција је једна од многих секција у бањалучкој Гимназији. Води је професорица Светлана Глувачевић, а чланови су: Јелена Буха, Исидора Симовић, Весна Мацановић из одељења II8 и Стела Алексић, Александар Милошевић и Недељко Милинковић из одељења II7.

Током школске године 2011/2012. били смо веома активни. Обишли смо психологе у разним установама, као што су: Центар за ментално здравље, Центар за социјални рад, Дом „Рада Врањешевић“, школа „Заштити ме“, Психијатријска клиника, а дошли су нам психолози из Завода „Зотовић“ и из „Хемофарма“. Такође нас је угостила и Гордана Касагић, наш школски психолог.

Много смо научили од сваког од њих и то ново искуство ову секцију чини посебном. Видјели смо колико има разноврсних послова које психолог данас обавља и упознали смо се са изазовима и предностима тог позива.

Slika

У Дјечијем дому „Рада Врањешевић“

Психолошка секција | 22.6.2012.
Дана 7. маја 2012. ученици Психолошке секције су заједно професорицом Светланом Глувачевић посјетили Дјечији дом „Рада Врањешевић“. више
Slika

Психолог из „Зотовића“ у нашој школи

Психолошка секција | 22.6.2012.
Дана 14. маја 2012, Психолошку секцију бањалучке Гимназије посјетила је Драгана Поповић, психолог из Завода за физикалну медицину и рехабилитацију „Др Мирослав Зотовић“. више
Slika

Посјета психолога из „Хемофарма“

Психолошка секција | 22.6.2012.
У петак 8. јуна, посјетила нас је Вида Лазаревић, психолог у одјељењу за људске ресурсе у „Хемофарму“. више
Укупно: 3 | Приказано: 1-10
<<<1>>>