Конкурс за упис ученика у програм Међународне матуре – ИБ ДП

У понедељак, 31.05.2021. године, у дневном листу Глас Српске објављен је конкурс за упис ученика у програм Међународне матуре у ЈУ Гимназији Бања Лука. Све услове уписа прочитајте у наставку текста

Конкурс за упис ученика у програм Међународне матуре у ЈУ Гимназији Бања Лука расписан је у понедељак, 31.05.2021. године. Ове године уписаћемо 16. генерацију бањалучких ИБеваца који ће, вјерујемо, бити једнако успјешни као и њихове колеге у претходним годинама.

Право пријаве имају сви средњошколци који су завршили 2. разред средње школе одличним или врлодобрим успјехом и имају примјерно владање.

Пријем докумената (извод из матичне књиге рођених, свједочанство 1. и 2. разреда, мотивационо писмо на матерњем језику и пријава на конкурс) обавиће се 14. и 15. јуна 2021. године у канцеларији координатора програма Међународне матуре.

Након пријема докумената одржаће се пријемни испит из предмета математика и енглески језик, 16. јуна 2021. године са почетком у 9.00 часова.

Интервју за све пријављене ученике одржаће се 17. и 18. јуна 2021. године у унапријед познатим групама, а у читаоници ИБ библиотеке.

Упис ће бити организован у складу са епидемиолошким мјерама које су на снази.

Резултати ће бити објављени на огласној плочи школе у понедјељак, 21. јуна, у 11.00 часова, док ће презентација предмета, бити истог дана у 12.00 часова.”, “Све додатне информације можете добити позивом на број телефона: 051/216-516 или на мејл адресу: banjaluka.coordinator@gmail.com

У прилогу овог чланка налази се конкурс и пријава са свим детаљним подацима.

Срећно и добро нам дошли!

Повезани чланци