“Седмица умјетности”- Завршна журка

У суботу 9. новембра 2019. у холу Гимназије одржана је журка поводом завршетка „Седмице умјетности“. Забава је почела у 21.00 и трајала све до 1.00 послије поноћи.

На журки одржаној у суботу посјетиоци су уживали уз електронску музику свјетски познатог ди-џеја, Младена Томића, уникатног ди-џеј Тибора Кљакића и младог гимназијалца, Давида Мијатовића. Журку су посјетили и ученици из других школа, а плесању су се придружили и неки професори. Гимназијски хол је био препун средњошколаца, који су дошли и да се забаве, али и да подрже хуманитарни циљ ове манифестације.

Завршне журке, као и сама “Седмица умјетности” традиција су већ четири године и надамо се да ће из године у годину сама манифестација бити све боља, и да ће умјетност пронаћи пут да побиједи кич и шунд.

На крају, сви ми дугујемо посебну захвалност младим људима који на овом пројекту раде већ мјесецима, а то су организатори овогодишње “Седмице умјетности” – Милош Грубешић, Матија Алексић, Анастасија Ђорђа Босанчић и Игор Божанић. Били смо свједоци да су се уложени напори и труд манифестовали великим одзивом средњошколаца, али и сјајном атмосфером цијеле седмице. Желимо им још више успјеха у будућим пројектима.

Даница Новаковић III9

Повезани чланци