Конкурс за упис ученика у програм Међународне матуре – ИБ ДП

У сриједу, 1. јуна 2022. године, у дневном листу Глас Српске објављен је конкурс за упис ученика у програм Међународне матуре у ЈУ Гимназији Бања Лука. Све услове уписа прочитајте у наставку текста

Конкурс за упис ученика у програм Међународне матуре у ЈУ Гимназији Бања Лука расписан је у сриједу, 1. јуна 2022. године. Ове године уписаћемо 17. генерацију бањалучких ИБ ученика који ће, вјерујемо, бити једнако успјешни као и њихове колеге у претходним годинама.
Право пријаве имају сви средњошколци који су завршили 2. разред средње школе одличним или врлодобрим успјехом и имају примјерно владање.
Пријем докумената (извод из матичне књиге рођених, свједочанство 1. и 2. разреда, мотивационо писмо и пријава на конкурс) обавиће се 13. и 14. јуна 2022. године у канцеларији координатора програма Међународне матуре.
Након пријема докумената одржаће се пријемни испит из предмета математика и енглески језик, 15. јуна 2022. године са почетком у 9.00 часова у учионицама 7 и 8.
Интервју за све пријављене ученике одржаће се у читаоници ИБ библиотеке 16. и 17. јуна 2022. године у унапријед познатим групама.

Резултати ће бити објављени на огласној плочи школе у уторак, 20. јуна, у 11.00 часова, док ће презентација предмета, бити истог дана у 12.00 часова.
Све додатне информације можете добити позивом на број телефона: 051/216 -516 или на мејл адресу: banjaluka.coordinator@gmail.com
У прилогу овог чланка налази се конкурс са свим детаљним подацима.
Срећно и добро нам дошли!

Повезани чланци