Угодно дружење директорице и учесника Међународне олимпијаде метропола

Gutentor Simple Text

Дана, 20. 9. 2019. у 12.40, директорица наше школе, проф. Вита Малешевић организовала је угодно дружење са учесницима Међународне олимпијаде метропола, која је одржана од 1. до 6. 9. 2019. у престоници Русије.

Када наступи септембар, већина ђака мисли само о томе како је почела школа и како је вријеме разбибриге завршено. Са друге стране, Управа школе и професори имају пуне руке посла да организују наставу, среде администрацију и спреме се за часове. У тој узаврелој кошници радне атмосфере, наша директорица, проф. Вита Малешевић, успјела је да организује угодно дружење са ученицима који су популарно названи “понос града”. Подсјетимо се да су у питању учесници четврте Међународне олимпијаде метропола, Марко Јојић, Јован Вуковић, Марко Димитрић, Леон Косић, Сергеј Крчмар, Марко Вучић, Милица Милашиновић и Страхиња Максимовић. Наши ученици остварили су запажен успјех и из Москве су се вратили са 5 медаља.

У разговору са директорицом истакли су своје планове за будућност, као и то да су нестрпљиви да почну са припремама за сљедећу годину. Марко Јојић је рекао да је рад са менторима од великог значаја, али да је пресудно вријеме које они сами улажу у припрему за такмичења. Са овом тврдњом су били сагласни Леон Косић и Марко Димитрић, такмичари из информатике.

Нашим ђацима желимо пуно среће у предстојећим такмичењима, као и да надмаше досадашње успјехе.

Повезани чланци