IMAMO PRIJATELJA

Nikoljdan je vrijeme darivanja, pa se tako kompanija m:tel odlučila da upravo ovog dana upriliči pres konferenciju na kojoj je objavila da je Gimnaziji Banja Luka povodom 120 godina postojanja, darovala 40 novih računara, koji su već uveliko u upotrebi u našoj školi.

Portparol m:tela, Milica Stojaković, najavila je konferenciju i naglasila da njena kompanija pomaže školi sa velikom tradicijom, čiji đaci su danas na mnogim važnim mjestima u poslovnom svijetu, ali i u svim drugim oblastima rada i stvaralaštva. Trenutni Direktor Gimnazije, Zoran Pejašinović, podvukao je značaj ove donacije, kako za redovnu nastavu, tako i za mnogobrojne vannastavne aktivnosti, prije svega, one u vezi sa računarstvom informatikom. Napomenuo je da je dar stigao u pravom trenutku, jer je računarska oprema u školi dotrajala, a redovna sredstva za nabavku opreme nedovoljna.

Zbog svega toga, direktor Pejašinović uručio je kompaniji m:tel Zahvalnicu za doprinos radu Gimnazije. Maturant Ognjen Stefanović, učenik računarsko-informatičkog smjera, istakao je koliko im novi računari znače u nastavi, ali i svemu onome što rade kroz kampove za programere, vršnjačku edukaciju i druge vannastavne aktivnosti. Zbog svoje društvene odgovornosti i ovog izuzetnog nikoljdanskog dara, Kompanija m:tel zaslužuje VELIKO HVALA!

Повезани чланци