Конкурс за упис ученика у програм Међународне матуре – ИБ ДП

У уторак, 2. јуна 2020. године, у дневном листу Глас Српске објављен је конкурс за упис ученика у програм Међународне матуре у ЈУ Гимназији Бања Лука. Све услове уписа прочитајте у наставку текста.

Конкурс за упис ученика у програм Међународне матуре у ЈУ Гимназији Бања Лука расписан је у уторак, 2. јуна 2020. године. Ове године уписаћемо 15. генерацију бањалучких ИБеваца који ће, вјерујемо, бити једнако успјешни као и њихове колеге у претходним годинама.

Право пријаве имају сви средњошколци који су завршили 2. разред средње школе одличним или врлодобрим успјехом и имају примјерно владање.

Пријем докумената (извод из матичне књиге рођених, свједочанство 1. и 2. разреда, мотивационо писмо на матерњем језику и пријава на конкурс) обавиће се 22. и 23. јуна 2020. године у канцеларији координатора програма Међународне матуре.

Након пријема докумената одржаће се пријемни испит из предмета математика и енглески језик, 24. јун 2020. године са почетком у 9.00 часова. Интервју за све пријављене ученике одржаће се 25. и 26. јуна 2020. године у унапријед познатим групама, а у читаоници ИБ библиотеке.

Упис ће бити организован у складу са епидемиолошким мјерама које су на снази.

Резултати ће бити објављени на огласној плочи школе у понедјељак, 29. јуна, у 11.00 часова, док ће презентација предмета, бити истог дана у 12.00 часова.”, “Све додатне информације можете добити позивом на број телефона: 051/ 216 -516 или на мејл адресу: banjaluka.koordinator@gmail.com

У прилогу овог чланка налази се конкурс и пријава са свим детаљним подацима.

Срећно и добро нам дошли!

Повезани чланци